OFICINA i ESPAIS

Centre D´Art d´Acció i Participatiu L´OVELLA VERMELLA 

L’Ovella Vermella, és un equipament del Tarragonès on s’encreuen i on es troben els diferents llenguatges artístics per tal d’oferir una visió actual de l’art com a element comunicatiu.

Un espai obert a tothom, orientat a desenvolupar la pràctica artística des d’una concepció contemporània, amb l’objectiu d’incentivar la creació, la producció i l’ exhibició de propostes artístiques, articulant un lligam estret amb la realitat del territori i els seus col·lectius socials.

Com espai de diàleg, el centre articula propostes expositives, formatives i creatives que fomenten el debat i la reflexió col·lectiva al voltant del fet cultural i creatiu i tenint com a nexe d’unió l’art d’acció.

Un espai que ens obliga a plantejar un repte col·lectiu, però del repte sorgeix la passió per la vida i per l’ intercanvi entre les persones i fer de la cultura una festa i un lloc de trobada que ens ajuda a comprendre millor allò que som.

L’Ovella Vermella és un espai creatiu i viu per a tothom.
 

On Hi Som ? 

*Per-Formate WEB PRINCIPAL//HOME: http://www.performate.org/
 L´Ovella Vermella: http://laovellavermella.blogspot.com/
*WEB L´OVELLA VERMELLA: http://www.ovellavermella.com/


Qui Som ?


DIRECCIÓN DE ARTE Y PROGRAMACIÓN: JOAN PASCUAL.

DIRECTOR TÈCNIC DE PROJECTES: ALEX MANRIQUEZ.

COORDINACIÓ DEL CENTRE DE DOCUMENTACIÓ:  MARTA GRAU.
Els Nostres Espais:Teatre El Magatzem // Territori Vermell // TarragonaEspai Centre de Recerca D´Arts Esceniques // Auditori Camp de Mart // Tarragona


+ Info sobre las condicions técniques dels espais: Alex Manriquez budoxela@gmail.com