4 de juny de 2011 // II Forès poesia i música

 
El proper dissabte 4 de juny tindrà lloc el II Forès poesia i música, una jornada on poesia i música es donen la mà al mirador de la Conca de Barberà: 
i Arran sempre de terra.

Després de l’èxit de l’edició 2010, el Forès poesia i música torna el proper 4 de juny de 2011 amb una jornada plena d’activitats on novament poesia i música es donen la mà al mirador de la Conca.
A grans trets, les activitats que conformaran la jornada seran un taller d’estels per a grans i petits, exhibició d’estels, actes d’inauguració de la jornada, stramp jam, concurs de recitació poètica, fideuada popular a la plaça del mirador, recital poètic, recital de poesia musicada i exposició de poesia visual catalana.
El II Forès poesia i música compta amb la participació de grups i personatges de pes com són: l’orquestra Big-bang Valona conduïda pels músics Marc Egea i Xavier Maristany, la rapsode   Anna Maluquer i poetes com Enric Cassasses, Dolors Miquel, Andreu Subirats, Carles Camps, Josep M. Fulquet, poetes visuals catalans com Àngels J. Sagués, Raül Gàlvez, Joan Puche, Edu Barbero i Sergi Quiñonero i l'espectacle Arran sempre de terra amb Maria Carreras, Laia Carreras i Marcel Casellas.
La consolidació del programa del Forès poesia i música en aquesta 2a edició suposa, a la vegada, la consolidació de Forès com a punt de trobada per a poetes i músics del territori català.
 
Descarrega't el programa:
Descarrega't el díptic: